Bruke USB-portene på Xbox One-konsollen

Det finnes tre USB 3.0-porter på Xbox One-konsollen: to bakpå konsollen og en på enten fremsiden (Xbox One S-konsoll) eller venstre side (original Xbox One-konsoll).

Tilbehør som støttes

Tilbehør som støttes:

• Spille- og ladesettet for Xbox One
  • Mad Catz Arcade FightStick Tournament Edition 2 for Xbox One
  • Thrustmaster TX Racing Wheel, Ferrari 458 Italia Edition
  • Kablede USB-tastaturer

Snart kommer det mer USB-tilbehør til Xbox One. Se Xbox One-tilbehør hvis du vil ha mer informasjon.

Ekstern lagring

Hvis du har en ekstern lagringsenhet med USB 3.0 som har mer enn 256 GB lagringsplass, kan du bruke den til å lagre spill og apper. Du kan også bruke den til å lagre medier.

Hvis du har en USB-lagringsenhet som ikke oppfyller disse kravene, kan du likevel bruke den til å lagre media.

Les Hvordan til å administrere lagring på Xbox One for mer informasjon.

Kinect-porter

Hvis du bruker en original Xbox One-konsoll, er det en spesifikk port bakpå konsollen for direkte tilkobling av Kinect-sensor.

Hvis du har en Xbox One S-konsoll, må du ha en Kinect-adapter. Kinect-adapteren kobler rett inn i venstre USB-port bakpå konsollen. For mer informasjon, les Hvordan til å bruke en Xbox One Kinect-sensor med en Xbox One S-konsoll.