Bruke AA-batterier i den trådløse Xbox One-kontrolleren

Når du bytter batterier i den trådløse kontrolleren for Xbox One, må du bare bruke AA-batterier av typen LR6 (alkaliske batterier). Sett dem inn med de positive (+) og negative (-) polene som vist i batterirommet. Du får best ytelse hvis du ikke bruker oppladbare AA-batterier. Slike batterier anbefales ikke.

Se i produkthåndboken hvis du vil ha viktig helse- og sikkerhetsinformasjon om hvordan du bruker batterier med den trådløse kontrolleren for Xbox One.