Bruke trådløse Xbox One-kontrollere på en PC

Koble en trådløs Xbox One-kontroller til en Windows-PC
Du kan bruke den trådløse Xbox One-kontrolleren til å spille Xbox-spill på PC-en når den er koblet til via en mikro-USB-kabel. Les mer om dette.

Oppdatere Xbox One-kontrolleren i Windows 10
Finn ut hvordan du oppdaterer og får kontrollerforbedringer for Xbox One-kontrolleren ved å bruke appen for tilbehør for Xbox One.

Koble et Xbox One Chat Headset til en trådløs Xbox One-kontroller
Finn ut hvordan du kobler et Xbox One Chat Headset til en trådløs Xbox One-kontroller.

Bruke Xbox One Stereo Headset-adapteren med Windows 10
Finn ut hvordan du konfigurerer, bruker og feilsøker Xbox One Stereo Headset-adapteren i Windows 10.

Xbox One trådløs kontroller på ulike Windows-operativsystemer
Finn ut hva du kan gjøre med en Xbox One trådløs kontroller og kompatibilitetsforskjellene på Windows 10, Windows 8.1 og Windows 7.

Alt om den trådløse Xbox-adapteren for Windows
Finn ut alt du trenger å vite om den trådløse Xbox-adapteren for Windows, inkludert informasjon om funksjoner, konfigurasjon, feilsøking og reparasjon.

Feilsøke Xbox One Chat Headset på Windows 10
Kommer det ingen lyd fra Xbox One Chat Headset? Finn løsninger for dette problemet.

Koble til og feilsøke Bluetooth på den trådløse Xbox One-kontrolleren
Få hjelp til å koble den trådløse Xbox One-kontrolleren til Windows 10 via Bluetooth og løse problemer med Bluetooth-tilkobling.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Bruke trådløse Xbox One-kontrollere på en PC, som du leste om, eller om et annet problem?