Opprinnelige talekommandoer på Xbox One

Med en Kinect kan du bruke den opprinnelige «Xbox»-talekommandoen til å styre og kommunisere med Xbox One-konsollen. Denne siden gir en oversikt over hvilke områder som støtter talekommandoer, og hvordan du bruker dem.

Obs!  Headsettstøtte for talekommandoer er bare tilgjengelig med Cortana.

Emner

Områder med støtte for talekommandoer

Du kan finne ut om talealternativer er tilgjengelige i ditt land eller område, ved å se Tilgjengelige Xbox One-funksjoner. Se raden med Premium/naturlig stemme (inkludert "Xbox PÅ") i tabellen for å se om dette er tilgjengelig i ditt område.

Lære talekommandoer for Xbox One

Én måte å lære talekommandoer på er å begynne å snakke til Xbox One-konsollen ved å si Xbox. Xbox One svarer ved å vise deg noen grunnleggende talekommandoer (med grønn tekst).

Hvis du sier Flere snarveier, vises listen over alle talekommandoer.

Prøv å si en av kommandoene. Du sier for eksempel Bing hvis du vil søke ved hjelp av Bing.

Bruke talekommandoer på alle skjermer

Hvis du vil vite hvilke talekommandoer som er tilgjengelige på en skjerm, sier du Xbox, velg. Når skjermteksten endrer farge, kan du si det som vises i grønt.

Hvis du for eksempel er i Store og sier Xbox, velg, vises flere elementer i grønt. Du kan si navnet på ethvert element som er uthevet i grønt for å gå til dette elementet eller området.