Opprinnelig talestyring på Xbox One

Med en Kinect kan du bruke den opprinnelige «Xbox»-talestyringsmodellen til å styre og kommunisere med Xbox One-konsollen. Denne siden gir en oversikt over hvilke områder som støtter talestyring, og hvordan du bruker dem.

Obs!  Headsetstøtte for talestyring er bare tilgjengelig med Cortana.

Emner

Områder med støtte for talestyring

Du kan finne ut om talealternativer er tilgjengelige i ditt land eller område ved å se Tilgjengelige Xbox One-funksjoner. Se raden med Premium/naturlig stemme (inkludert "Xbox PÅ") i tabellen for å se om dette er tilgjengelig i ditt område.

Lære talestyring for Xbox One

Én måte å lære v på er å begynne å snakke til Xbox One-konsollen ved å si «Xbox». Xbox One svarer ved å vise deg grunnleggende talestyring (med grønn tekst).

Hvis du sier «More shortcuts», vises listen over all talestyring.

Prøv å si en av kommandoene. Du sier for eksempel «Bing» hvis du vil søke ved hjelp av Bing.

Bruke talestyring på alle skjermer

Hvis du vil vite hva slags talestyring som er tilgjengelige på en skjerm, sier du «Xbox, select». Når skjermteksten endrer farge, kan du si det som vises i grønt.

Hvis du for eksempel er i Store og sier «Xbox, select», vises flere elementer i grønt. Du kan si navnet på ethvert element som er uthevet i grønt for å gå til dette elementet eller området.