Xbox One-kontroller og Oculus Rift

Alle Oculus Rift-settene for virtuell virkelighet kommer med en Xbox One-kontroller og en trådløs Xbox-adapter for Windows.

Obs!  I Japan kommer Oculus Rift-settet for virtuell virkelighet med en mikro-USB-kabel på 2,7 meter i stedet for den trådløse Xbox-adapteren.

Hvis du trenger hjelp til å konfigurere Xbox One-kontrolleren eller den trådløse Xbox-adapteren for Windows, finner du informasjon om konfigurasjon på kundestøttesiden for Oculus Setup Your Xbox Controller (wired mode) eller kundestøttesiden for Xbox One Bruke trådløse Xbox One-kontrollere på en PC.

Hvis du har prøvd alle feilsøkingstrinnene og trenger en ny kontroller innenfor garantien, må du få den fra Oculus via nettstedet deres for kundestøtte på https://support.oculus.com.