Xbox One Digital TV Tuner

Xbox One Digital TV Tuner er tilgjengelig for brukere i Frankrike, Tyskland, Italia, Spania, Australia og Storbritannia. Denne siden beskriver hvordan du konfigurerer, bruker og feilsøker Xbox One Digital TV Tuner.

På denne siden

Beskrivelse av Xbox One Digital TV Tuner

Xbox One Digital TV Tuner er USB-tilbehør du kan bruke til å se på ukrypterte digitale TV-programmer med Xbox One. Den nye digitale fjernsynstuneren har støtte for ukrypterte programmer i fjernsynsstandardene DVB-T, DVB-T2 og DVB-C.

Du kan bruke Xbox One Digital TV Tuner til å oppleve live TV-betalingstjenester uten en TV-dekoderboks. Du kan for eksempel stanse live TV midlertidig og bruke sidestillingsfunksjonen på Xbox til å se på TV mens du spiller et spill eller bruker en app.

Programmer for Xbox One Digital TV Tuner

Med Xbox One Digital TV Tuner kan du få tilgang til favorittseriene og -kanalene ved å bruke lyden av stemmen din via OneGuide og Kinect. Du kan også bruke Xbox One Digital TV Tuner til følgende:

• Se på free-to-air-fjernsynskanaler som støtter DVB-T, DVB-T2 og DVB-C, uten å bytte TV-inngang. Du kan motta spillinvitasjoner og varsler mens du ser på TV, og til og med se på TV mens du venter på at en flerspillerkamp skal starte.
  • Se på TV når to eller flere apper er sidestilt, eller mens du bruker Skype eller andre apper.
  • Vis programoversikter i OneGuide.
  • Opprett personlige favoritter i OneGuide, slik at du enkelt kan velge det du vil se.
  • Si navnet på favorittkanalen for å begynne å se på den øyeblikkelig.
  • Få tilgang til OneGuide på Xbox SmartGlass med muligheten til å stille kanalene på TV-en.
  • Finn ut hvilke TV-programmer i OneGuide som er tilgjengelige fra videoapper basert på forespørsel.
  • Få tilgang til TV-innhold fra både den digitale fjernsynstuneren og HDMI-In-inngangen, med alt dette integrert i OneGuide og tilgjengelig på ett sted.
  • Bruk TV-kontroller til å stoppe, stanse midlertidig, spole fremover og spole bakover i tillegg til talestyring via Kinect.

Konfigurere Xbox One Digital TV Tuner

Du konfigurerer den digitale tuneren i to trinn:

Trinn 1: Koble tuneren til TV-signalkilden og Xbox One-konsollen ved hjelp av konfigurasjonene som vises nedenfor:

Trinn 2: Konfigurer OneGuide og TV-innstillingene. Når du kobler til tuneren, skal konsollen gjenkjenne den automatisk og be deg om å konfigurere den. Trykk guideknappen når du får beskjed om det, for å starte fremgangsmåten for konfigurasjon med en gang. Hvis du ikke velger å utføre konfigurasjonen når du får beskjed, kan du følge disse trinnene senere for å gå til delen for TV-konfigurasjon i Xbox One-innstillingene:

1. Gå til Hjem-skjermen.
  2. Trykk menyknappen  på kontrolleren.
  1. Velg Innstillinger.
  2. Velg TV og OneGuide.
  3. Følg instruksjonene for OneGuide for å fullføre TV-konfigurasjonen. Hvis du vil ha mer veiledning, kan du se Konfigurere live TV med Xbox One.

Feilsøke Xbox One Digital TV Tuner

TV-signalet kommer ikke gjennom Xbox-en min

Xbox One Digital TV Tuner er en nokså passiv enhet. De fleste problemer med TV-signalet skyldes enten et dårlig signal inn til tuneren eller TV-innstillinger på Xbox One som må justeres. Prøv følgende hvis TV-signalet ikke vises på Xbox-konsollen:

1. Kontroller at du er i et land som støtter Xbox One Digital TV Tuner (som vist øverst i denne artikkelen). TV-funksjonene fungerer ikke andre steder med denne tuneren.
  2. Du kan teste signalet ved å koble kabelinngangen fra Xbox One Digital TV Tuner og koble den direkte til en TV eller skjerm. Hvis signalet fortsatt er dårlig, kan du rådføre deg med leverandøren av TV-signalet. Hvis signalet er bra, kobler du inngangen til den digitale tuneren igjen og går videre til neste trinn.
  3. Feilsøk TV-innstillingene. Prøv følgende:
    • Bruk feilsøkingshjelpen som er innebygd i TV-konfigurasjonsappen for TV og OneGuide-innstillingene:
      1. Gå til Hjem-skjermen.
      2. Trykk menyknappen  på kontrolleren.
      3. Velg Innstillinger.
      4. Velg TV og OneGuide.
      5. Følg instruksjonene for Feilsøking.
    • Se Feilsøke-delen i kundestøtten for OneGuide og Live TV.
    • Bruk forumet Live TV on Xbox One til å få hjelp fra ekspertene våre og fellesskapet.
  4. Hvis disse trinnene ikke løste problemet, må du kanskje bytte tuneren. Du bestiller en ny tuner ved å gå til Støtte for enheter .

Hva du gjør hvis Xbox One Digital TV Tuner er skadet

Ikke bruk tuneren hvis den er skadet. Du bestiller en ny tuner ved å gå til Støtte for enheter .