Upload Studio på Xbox One

Upload Studio er et verktøy for å redigere og tilpasse videoklippene. Du kan arbeide fra klipp som er tatt opp med Spill-DVR, eller du kan ta opp video- eller lydkommentarer om klippene ved hjelp av Kinect-sensoren. Deretter kan du redigere og tilpasse klippene.

Eksempel:

Jeff surfer på fellesskap-huben på konsollen sin, for å vise vennene sine spillklipp, og ser at vennen hans Kerby har delt en stor runde i Forza 6. Jeff synes han kan gjøre det bedre, og begynner å spille Forza 6 med spill-DVR for å ta opp en enda bedre runde. Deretter bruker han Upload Studio til å tilpasse klippet før han deler det.

Obs!  Upload Studio er ikke installert på Xbox One-konsollen som standard. Du kan laste den ned gratis fra Store. Slik gjør du det:

1. From Hjem, velg Mine spill & apper.
  2. Velg Spill-DVR, og velg deretter Vis alle opptak.
  3. Velg klippet du vil redigere, og velg deretter Rediger.
  4. Hvis Opplastingsstudio allerede er installert, startes det. Hvis det ikke er installert allerede, åpnes Store. Velg Installer for å starte nedlastingen av Opplastingsstudio.
  5. Start Opplastingsstudio når det er ferdig installert.

Gå til Ta opp spill-videoklipp med spill-DVR for å se hvordan du bruker stemmen din eller kontrolleren til å ta opp spillklippene dine.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du bruker Upload Studio til å redigere videoer, kan du se Redigere videoer med Upload Studio.