Ta imot Skype-videosamtaler på Xbox One

Ta imot en innkommende Skype-samtale ved hjelp av kontrolleren

Obs!  Du kan kanskje få problemer med å bli med i enkelte gruppesamtaler. Vi anbefaler at du alltid starter gruppesamtaler når du bruker Xbox One. Funksjonaliteten kan være begrenset for deltakere med mobile enheter i samtalen.

1. Når du får melding om en innkommende samtale, trykker og holder du Xbox-knappen på kontrolleren for å vise detaljene om denne.
  1. Velg Answer eller Answer without video.

Ta imot en innkommende Skype-samtale ved hjelp av talekommandoer

Når du får melding om en innkommende samtale, kan du svare ved hjelp av flere ulike talekommandoer:

• “Xbox, svar.”
  • "Xbox, svar uten video."
  • "Xbox, avslå."
  • "Xbox, ignorer."

Hvis du bruker Cortana, sier du "Hei Cortana" i stedet for "Xbox".

• "Hei Cortana, svar."
  • "Hei Cortana, svar uten video."
  • "Hei Cortana, avslå."
  • "Hei Cortana, ignorer."