Åpne nylig brukte Xbox One-apper

Du kan enkelt og raskt få tilgang til fire Xbox One-apper du nylig har brukt. Xbox One viser disse appene under den store appflisen på startskjermen.

Slik åpner du en app du nylig har brukt:

1. Trykk Xbox-knappen på kontrolleren.
  2. Bruk venstre styrespak for å rulle ned til nederst på skjermen.
  3. Flytt styrespaken til venstre eller høyre for å velge appen du vil ha, og trykk deretter A på kontrolleren.

Obs!  Appen du velger, åpnes slik den var da du viste den sist.