Legge til musikk i spillelister på Xbox One

Det er enkelt å opprette og legge til musikk i en Groove Musikk-spilleliste på Xbox One. Når du har logget på med Groove Music Pass, kan musikken din også spilles av i Windows 10, i Windows 8.1, på Xbox 360, i Windows Phone 8.1, på iOS-enheter, på Android-enheter og via Groove Musikk.

Obs!  Du må ha et Groove Music Pass for å kunne bruke alle funksjonene i Groove Musikk.

Legge til spillelistene dine:

Du kan legge til musikk i spillelistene ved å logge på Xbox One-konsollen med Microsoft-kontoen.

Slik legger du til en bestemt sang eller video i spillelisten din:

1. Søk etter og velg sangen du vil legge til, og velg deretter Legg til sang med A-knappen på kontrolleren.
  2. Velg spillelisten du vil legge til sangen i, eller opprett en ny spilleliste ved å velge Ny spilleliste med A-knappen på kontrolleren.

Slik legger du til et album i spillelisten:

1. Søk etter og velg albumet du vil legge til, og velg deretter Legg til album med A-knappen på kontrolleren.
  2. Velg spillelisten du vil legge til albumet i, eller opprett en ny spilleliste ved å velge Ny spilleliste med A-knappen på kontrolleren.