Styre Blu-ray- og DVD-plater på Xbox One-konsollen

Oversikt

Du kan bruke Xbox One-kontrolleren for å styre både Blu-ray-plater og DVDer som du spiller av på konsollen. Denne siden viser deg hvordan, og den viser deg de aktuelle kontrollerfunksjonene.

Løsninger

Forsiden på Xbox One-kontrolleren

1 Venstre styrespak
2 Venstre skulderknapp
3 Visningsknapp
4 USB-ladeport
5 Xbox-knapp
6 Menyknapp
7 Høyre skulderknapp
8 Navigasjonsknapp

9 Ekspansjonsport
10 Høyre styrespak
X X-knapp
Y Y-knapp
A A-knapp
B B-knapp

Obs!  Hvis du ønsker en fullstendig beskrivelse av knappene på den trådløse kontrolleren, kan du se Bli kjent med den trådløse Xbox One-kontrolleren.

Bruke en Xbox One-kontroller til Blu-ray-avspilling

Tabellen nedenfor beskriver snarveier på kontrolleren du kan bruke for å styre avspillingen av Blu-ray-plater.

For å …

Trykker du ...

Pause og oppheve pause

X

Hoppe tilbake ett kapittel

Venstre skulderknapp
eller
Y, velg deretter Skip back

Hoppe fremover ett kapittel

Høyre skulderknapp
eller
Y, velg deretter Skip forward

Spole fremover

Høyre trigger (øker hastigheten for hvert trykk på triggeren)

Spole bakover

Venstre trigger (øker hastigheten for hvert trykk på triggeren)

Åpne avspillingskontrollene på skjermen

B eller Y

Åpne avanserte transportkontroller

Visningsknapp

Få tilgang til hurtigmenyen for Blu-ray-platen

Høyre på en styrespak eller høyre på D-pad-en (trykk venstre for å lukke)
eller
menyknappen

Obs!  Denne funksjonen støttes ikke av alle plater.

Få tilgang til Blu-ray-platens sporingsfelt

Høyreklikk på en styrespak, eller høyreklikk på D-pad-en

Obs!  Denne funksjonen støttes ikke av alle plater.

Avanserte avspillingskontroller for Blu-ray-plater

Med de avanserte avspillingskontrollene som vises på konsollskjermen når du ser på en Blu-ray-plate, kan du gjøre følgende:

• Aktivere undertekster
  • Endre kameravinkel
  • Endre lydkanal
  • Vise detaljer om direkteavspilling

Bruke en Xbox One-kontroller til DVD-avspilling

Tabellen nedenfor beskriver snarveier på kontrolleren du kan bruke for å styre avspillingen av DVDer.

For å …

Trykker du ...

Pause og oppheve pause

X

Hoppe tilbake ett kapittel

Venstre skulderknapp
eller
B, velg deretter Skip back

Hoppe fremover ett kapittel

Høyre skulderknapp
eller
B, velg deretter Skip forward

Spole fremover

Høyre trigger (øker hastigheten for hvert trykk på triggeren)

Spole bakover

Venstre trigger (øker hastigheten for hvert trykk på triggeren)

Åpne avspillingskontrollene på skjermen

Menyknapp, B, eller Y

Åpne avanserte transportkontroller

Visningsknapp

Avanserte avspillingskontroller for DVDer

Med de avanserte avspillingskontrollene som vises på konsollskjermen når du ser på en DVD, kan du gjøre følgende:

• Aktivere undertekster
  • Endre kameravinkel
  • Endre lydkanal
  • Vise detaljer om direkteavspilling