Opprette en Groove Musikk-spilleliste på Xbox One-konsollen

Slik oppretter og legger du til en spilleliste i Groove Musikk-appen på Xbox One, i Windows 10, i Windows 8.1, i Windows Phone 8.1, på iOS-enheter, på Android-enheter eller på Groove Musikk med Groove Music Pass.

Obs!  Hvis du er bruker av Xbox One, trenger du også abonnement på Xbox Live for å bruke Groove Music Pass.

Opprette en spilleliste

Logg på konsollen med Microsoft-kontoen.

Obs!  Du må ha et Groove Music Pass for å kunne bruke alle funksjonene i Groove Musikk.

1. Start appen fra den forhåndsfestede Groove Musikk-flisen på Hjem-skjermen.
  2. Velg Spillelister ved hjelp av A-knappen .
  3. Velg plusstegnet (+) ved hjelp av A-knappen .
  4. Gi navn til spillelisten.
  5. Når spillelisten din er opprettet, velger du den ved hjelp av A-knappen .
  6. Begynn å legge til musikk i spillelisten din ved å bla gjennom Mine album eller All musikk.