Appen Discover Languages by Rosetta Stone for Xbox One

Med Discover Languages by Rosetta Stone kan du la deg oppsluke av et virtuelt miljø hvor du alltid er i handlingenes sentrum. Du kan reise til spennende steder, kommunisere med en rekke karakter og samhandle med objekter på det nye språket. Etter hvert som du utforsker og engasjerer deg i samtaler, får du ferdighetene og selvtilliten du trenger for å gå videre til neste nivå. I tillegg til ekte samtaler, får du spill, oversettelser og studiemoduler som gjør læringsopplevelsen komplett. For folk som vil lære spansk og engelsk.
Få nye spill, filmer og apper gjennom Xbox One
Du kan handle filmer, TV-programmer, spill, apper og mer via Xbox One.
"Jeg opplever dårlig kvalitet på strømming på Xbox One-konsollen min."
Finn ut hvilke løsninger du kan prøve hvis Xbox One-konsollen din kan koble til Xbox Live, men opplever dårlig kvalitet på strømmingen.
Administrere personvern og nettsikkerhet for Xbox One
Vil du blokkere barnas tilgang til eksplisitt eller støtende innhold på Xbox One-konsollen, slik at de trygt kan bruke konsollen når du ikke er til stede? Finn ut hvordan du bruker innstillingene for personvern og online-sikkerhet til å kontrollere hvilke filmer og TV-programmer som kan ses på Xbox Live.
Innholdsbegrensninger når en voksen og et barn er logget på Xbox One
Finn ut mer om hvordan innholdsbegrensning fungerer når både en voksen og et barn er logget på en Xbox One-konsoll.
Video på Xbox One er utydelig
Finn ut hvordan du får best mulig bildekvalitet på Xbox One-konsollen.
Fullstendig liste over artikler om appstøtte
Finn ut mer om hvordan du konfigurerer, bruker og feilsøker Xbox One-appene.
Avinstallere Xbox One-spill eller -apper for å frigjøre harddiskplass
Finn ut hvordan du sletter spill og apper for å frigjøre plass på Xbox One-konsollen.

Manuelt

All informasjonen i denne delen leveres av Discover Languages by Rosetta Stone-appen for Xbox One. Du kan også se denne informasjonen på konsollen ved å si "Xbox, help" i selve appen.
Denne apphåndboken er ikke tilgjengelig. Hvis du vil ha hjelp, kan du si "Xbox, Help" i selve appen, eller trykke på menyknappen på den trådløse Xbox One-kontrolleren og deretter velge Hjelp. Du kan også gå til appens nettsted

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Appen Discover Languages by Rosetta Stone for Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?