Konfigurere og installere appen for Blu-ray- og DVD-spiller på Xbox One

Oversikt

Hvis du vil se Blu-ray- eller DVD-filmer på Xbox One, må du først installere Blu-ray-appen. Velg ett av følgende alternativer for å installere appen.

Installere fra Xbox Hjem

1. Fra Xbox Hjem går du til Store.
  2. Velg Søk.
  1. Skriv inn Blu-ray i søkefeltet, trykk menyknappen , og velg deretter appen Blu-ray Player når den vises.
  1. Velg Gratis eller Installer for å laste ned og installere Blu-ray-spillerappen.

Installere ved å sette inn en plate

1. Sett inn en Blu-ray- eller DVD-plate i Xbox One.
  2. Velg Blu-ray Disc-appen når den vises.
  3. På siden med informasjon om Blu-ray-spillerappen velger du Gratis eller Installer.
  4. Platen skal begynne å spilles av automatisk.

Når appen er installert, kan du se Blu-ray- eller DVD-filmer ved å sette inn platen i Xbox One og velge Blu-ray-spiller på Hjem-skjermen på Xbox One eller finne den under Mine spill og apper.