App GoPro Channel on Xbox Live

Velkommen til GoPro-kanalen på Xbox One. Se de siste GoPro-videoene, og opplev livet slik det fanges inn av verdens mest anvendelige kamera. Fra fallskjermhopping til dykking, surfing til snøbrettkjøring, musikk til motorsport og enda mer – uansett hva du brenner for, finner du det her. Bli med du også, og få utstyret du trenger for å gjøre opptak av og dele ditt eget liv med GoPro.
Få nye spill, filmer og apper gjennom Xbox One
Du kan handle filmer, TV-programmer, spill, apper og mer via Xbox One.
"Jeg opplever dårlig kvalitet på strømming på Xbox One-konsollen min."
Finn ut hvilke løsninger du kan prøve hvis Xbox One-konsollen din kan koble til Xbox Live, men opplever dårlig kvalitet på strømmingen.
Administrere personvern og nettsikkerhet for Xbox One
Vil du blokkere barnas tilgang til eksplisitt eller støtende innhold på Xbox One-konsollen, slik at de trygt kan bruke konsollen når du ikke er til stede? Finn ut hvordan du bruker innstillingene for personvern og online-sikkerhet til å kontrollere hvilke filmer og TV-programmer som kan ses på Xbox Live.
Innholdsbegrensninger når en voksen og et barn er logget på Xbox One
Finn ut mer om hvordan innholdsbegrensning fungerer når både en voksen og et barn er logget på en Xbox One-konsoll.
Video på Xbox One er utydelig
Finn ut hvordan du får best mulig bildekvalitet på Xbox One-konsollen.
Fullstendig liste over artikler om appstøtte
Finn ut mer om hvordan du konfigurerer, bruker og feilsøker Xbox One-appene.
Avinstallere Xbox One-spill eller -apper for å frigjøre harddiskplass
Finn ut hvordan du sletter spill og apper for å frigjøre plass på Xbox One-konsollen.

Manuelt

All informasjonen i denne delen leveres av GoPro-appen for Xbox One. Du kan også se denne informasjonen på konsollen ved å si "Xbox, hjelp" i selve appen.
Denne apphåndboken er ikke tilgjengelig. Hvis du vil ha hjelp, kan du si "Xbox, hjelp" i selve appen, eller trykke menyknappen på den trådløse håndkontrolleren for Xbox One Wireless og deretter velge Hjelp. Eller gå til appens nettside