Strømme musikk til Xbox One med Groove Musikk

Hør på musikk via strømming fra Groove Music Store til Xbox One-konsollen. Med et Groove Music Pass får du tilgang til tusenvis av sanger via konsollen din. Slik gjør du det:

1. Logg på med gamertagen for Xbox Live på konsollen.
  2. Gå til Musikk, og velg Groove Musikk-appen.
  3. Bla gjennom eller søk for å finne musikk. Velg en sang eller spilleliste du vil strømme.

Obs!

• Hvis du ikke har brukt Groove Musikk-appen enda, må du laste ned appen ved å velge Musikk-flisen på Hjem-skjermen på Xbox One.
  • På Xbox One virker Groove Music Pass bare for strømming. Hvilket innhold som er tilgjengelig, kan variere etter land og endres over tid. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Groove Musikk.

Vanlige spørsmål

Kan jeg bruke OneDrive til å lagre musikken og spille den av på en Windows 10- eller Windows 8.1-PC, Xbox One eller Xbox 360?

Ja! Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Vanlige spørsmål og feilsøkingsinformasjon om musikkmappen på OneDrive.

Hva trenger jeg for å spille av musikk på Xbox One-konsollen?

Du trenger et Groove Music Pass for å spille av musikk på konsollen din. Selv om du ikke har et Groove Music Pass, kan du likevel utforske Groove Musikk.

Kan jeg bruke Groove Music Pass med flere kontoer?

Nei. Et Groove Music Pass kan bare være tilknyttet én Xbox Live-konto eller gamertag.

Hvordan avslutter jeg Music Pass?

Du kan avslutte Groove Music Pass når som helst. Hvis du vil finne ut hvordan du gjør dette, kan du se Avslutte Groove Music Pass.

Hvordan administrerer jeg Groove Musikk-kontoen?

Du kan administrere Groove Musikk-kontoen ved å velge Abonnement under Innstillinger-appen på Xbox One-konsollen. Du kan også administrere den med Groove Musikk-appen for Windows 10 eller Windows 8.1 eller Min kontoXbox.com.

Xbox Live-tjenesten er ikke tilgjengelig.

Hvis du ser meldingen "Xbox Live-tjenesten er ikke tilgjengelig" når du prøver å åpne Groove Musikk fra Xbox One-konsollen, kan du prøve følgende:

Løsning 1: Kontroller statusen for Xbox Live-tjenesten.

Løsning 2: Godta vilkårene for bruk for Xbox Live:

1. Gå til Vilkår for bruk for Xbox Live.
  2. Godta vilkårene for bruk hvis du blir bedt om å gjøre det.
  3. Start Groove Musikk på Xbox One-konsollen.