Lukke en app eller et spill på Xbox One

Hvis det oppstår et problem med en Xbox One-app eller et Xbox One-spill, eller hvis du vil bytte til en annen app eller et annet spill, er det enkelt å lukke appen eller spillet du bruker. Slik gjør du det:

1. Hvis du vil gå tilbake til Hjem-skjermen, trykker du på Xbox-knappen  for å åpne guiden, og deretter velger du Hjem.
  2. Kontroller at den store appflisen er uthevet, og trykk deretter på menyknappen  på kontrolleren.
  3. Velg Avslutt.

Obs!  Hvis problemet med spillet eller appen gjør at konsollen ikke reagerer, slår du Xbox One-konsollen av og på i stedet.