Ved å bruke dette nettstedet, tillater du informasjonskapsler for analyseformål, relevans og reklame.
Del denne siden

Starte Skype-videosamtaler på Xbox One

Det er enkelt å starte videosamtaler på Xbox One-konsollen ved hjelp av Skype. Slik starter du en Skype-videosamtale:

  1. Logg på Xbox One-konsollen med Microsoft-kontoen.
  2. Gå til Mine spill og apper.
  3. Velg Skype-appen og logg deg på.
  1. Bla mot høyre til Personer, og velg deretter kontakten du vil ringe.
  1. Velg Videosamtale. Skype ringer nå til kontakten.

Var denne artikkelen nyttig?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Starte Skype-videosamtaler på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?

Del denne siden