Ved å bruke dette nettstedet, tillater du informasjonskapsler for analyseformål, relevans og reklame.
Del denne siden

Starte Skype-taleanrop på Xbox One

Det er enkelt å starte videosamtaler på Xbox One-konsollen ved hjelp av Skype.

Slik starter du et Skype-taleanrop:

  1. Logg på Xbox One-konsollen med en Microsoft-konto.
  2. Velg Skype-appen.
  3. Velg Personer, og velg deretter kontakten du vil ringe.
  1. Velg Taleanrop. Skype kobler til taleanropet.

Obs!  Du må kanskje legge til Skype-kreditter før du kan starte et taleanrop.

Var denne artikkelen nyttig?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Starte Skype-taleanrop på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?

Del denne siden