Installere My Xbox Live på en Android-telefon

Du kan installere My Xbox Live for Android på Android-telefoner som oppfyller følgende krav:

• Android 2.2.x, 2.3.x eller 4.0.x
  • Open GL 2.0
  • Skjermoppløsning på minst 480 × 800 WVGA.
  • Xbox Live-medlemskap (gratis eller Gold).

På denne siden

Installere My Xbox Live på telefonen

1. Gå til Google Play på Android-telefonen.
  2. Trykk søkeikonet, og søk etter My Xbox Live.
  3. Følg instruksjonene for å laste ned og installere appen på Android-telefonen.

Installere My Xbox Live ved å bruke datamaskinen

1. Gå til Google Play med nettleseren på datamaskinen.
  2. Bla til eller søk etter My Xbox Live.
  3. Klikk Installer og følg instruksjonene for å laste ned appen og deretter installere den på Android-telefonen.

Obs!

Sjekk med telefonleverandøren for å få bekreftet om telefonen din er kompatibel med My Xbox Live.

• My Xbox Live er ikke kompatibel med Android-nettbrett.
  • Hvis du kjører Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) eller nyere, bør du vurdere å installere SmartGlass, som har alle funksjonene til My Xbox Live samt nye funksjoner som du kan bruke med Xbox 360-konsollen.