Koble sammen en eksisterende Skype-konto og en Microsoft-konto på Xbox One

Hvis du er Skype-kunde, må du kanskje koble sammen Skype-kontoen og Microsoft-kontoen for å kunne bruke Skype-appen på Xbox One-konsollen.

Obs! Hvis du har koblet feil Skype-konto til Microsoft-kontoen din, ser du Hvordan kobler jeg Skype-kontoen min fra Microsoft- eller Facebook-kontoen min?

Hvis du vil bruke Skype-appen på Xbox One-konsollen, trenger du en Skype-konto. Slik kobler du sammen en Skype-konto og en Microsoft-konto:

1. Logg på Xbox One-konsollen med Microsoft-kontoen.
  2. Trykk høyre trigger  på Hjem-skjermen, og velg deretter Mine spill og apper.
  3. Velg Skype-appen.
  4. Under Bruker du allerede Skype? velger du Logg på.
  5. Velg Bruk en annen konto.
  6. Skriv inn brukernavnet og passordet for Skype.
  7. Velg Logg på.
  8. På skjermen Det er på tide å koble sammen velger du Koble til konto.
  9. Velg OK.
  10. Legg til Skype-bildet ditt. Velg enten Ta et bilde eller Bruk spillerbildet mitt fra Xbox.
  11. På skjermen Forbli tilkoblet kan du velge Tillat at Skype sender deg varsler hvis du vil motta varsler.
  12. Velg OK.
  13. Velg Kom i gang.

Skype- og Microsoft-kontoen er nå koblet sammen.