Legge til en sang i musikksamlingen din på Xbox One

Oversikt

Det er enkelt å legge til favorittsangene dine i musikksamlingen på Xbox One. Du må ha et Groove Music Pass for å kunne bruke alle funksjonene i Groove Musikk.

Obs!  På Xbox One virker Groove Music Pass bare for strømming. Hvilket innhold som er tilgjengelig, kan variere etter land og endres over tid. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Groove.

Legg til en sang i samlingen din

Det er enkelt å legge til en bestemt sang i samlingen din. Slik gjør du det:

1. Logg på Xbox One-konsollen med Microsoft-kontoen.
  2. Åpne Groove Musikk-appen.
  3. Velg sangen du vil legge til, og velg deretter Legg til sang med A-knappen  på kontrolleren.
  4. Klikk Samling med A-knappen . Sangen vises nå i musikksamlingen din.
Groove Musikk-skjermen viser alternativet for å legge til en sang i brukerens samling, samt alternativet Ny spilleliste.