Åpne en Xbox One-app i fullskjermmodus

Når du åpner en Xbox One-app fra de nylig brukte appene, åpnes appen slik den var da du viste den sist. Hvis en app for eksempel var i sidestillingsmodus da du lukket den sist, vises den i sidestillingsmodus neste gang du åpner den.

Obs!  Apper som lukkes i sidestillingsmodus, vises på startskjermdelen for nylig brukte apper med et lite sidestillingsikon i øvre høyre hjørne på appflisen.

Du kan imidlertid enkelt vise appen i fullskjermmodus. Slik gjør du det:

Obs!  Appen må ha støtte for fullskjermmodus.

1. Gå til Hjem-skjermen.
  2. Velg appen på startskjermdelen for nylig brukte apper.
  3. Trykk menyknappen på kontrolleren.
    Obs!  Menyknappen finner du til høyre like under Xbox-knappen .
  4. Velg Go full screen.