Problemer med musikkjøp grunnet områdekonflikt på Xbox One

Det kan hende du opplever problemer når du prøver å kjøpe musikk fra Store på Xbox One på grunn av følgende:

• Språket og/eller området til apper, spill og film- og TV-innhold i Store er ikke det samme som Groove Musikk-innhold i Store.
  • Betalingsalternativene som er tilgjengelige for bruk for apper, spill og film og TV er ikke de samme som dem som er tilgjengelige for kjøp av Groove Musikk. Dette omfatter valuta og gavekort du har innløst i kontoen din.
  • Valutaen som brukes når du kjøper Groove Musikk-innhold kan være forskjellig fra valutaen som brukes til å kjøpe apper, spill og film- og TV-innhold.
  • Språket og formateringen av informasjon, som valuta og tidsinnstillinger, både i Store og i nettkvitteringer eller faktureringsinformasjon, er ikke som forventet.

Dette vil skje hvis området for Xbox One-konsollen ikke samsvarer med området for Xbox Live-kontoen. Konsollens område bestemmer området for apper, spill og film- og TV-innhold. Området for Xbox Live-kontoen bestemmer området for Groove Musikk-innhold, ettersom du bare kan kjøpe musikk fra området som Xbox Live-kontoen tilhører.

Bekreft områdene for Xbox Live og Xbox One

Du kan kontrollere om Xbox One-konsollen og Xbox Live-kontoen har forskjellige områdeinnstillinger ved å gjøre følgende:

1. Kontrollere området for Xbox One-konsollen:
    1. Gå til Hjem-skjermen, og velg Innstillinger, eller si "Xbox innstillinger".
    2. Velg System.
    3. Din region står oppført under Land/sted.
  2. Logg inn på Betaling & fakturering-siden med Microsoft-kontodetaljene dine.

Obs!  Hvis du ikke husker e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen din, kan du bruke løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord.

3. Bla ned for å se Land/område for kontoen din.
  4. Se om de to viste områdene stemmer overens.

Endre området ditt

Vi anbefaler at du beholder de regionale innstillingene som de er på konsollen og Xbox Live-kontoen. Hvis du imidlertid ikke har et gyldig betalingsalternativ for det samme området som Xbox Live-kontoen, må du overføre området til den kontoen til det nye området. Du kan gjøre dette ved å logge på siden Overføring av Xbox Live-konto og følge instruksjonene der.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan endring av området vil påvirke eksisterende tjenester, som Groove Music Pass, kan du gå til Endre området for Xbox Live-kontoen.