Starte gruppevideosamtaler for Skype på Xbox One

Det er enkelt å starte gruppevideosamtaler på Xbox One ved hjelp av Skype. Du må koble til Kinect-sensoren før du kan ha en gruppevideosamtale. Du kan starte en gruppevideosamtale med en venn og deretter legge til andre. Det kan være opptil 4 personer (inkludert deg selv) i en gruppe. Hvis imidlertid noen andre på Skype starter samtalen fra en annen enhet, for eksempel en Windows 10-PC, kan samtalen omfatte opptil 25 personer.

Obs!  Du kan kanskje få problemer med å bli med i enkelte gruppesamtaler. Vi anbefaler at du alltid starter gruppesamtaler når du bruker Xbox One. Funksjonaliteten kan være begrenset for deltakere med mobile enheter i samtalen.

Slik foretar du gruppevideosamtaler

Obs!  Når det gjelder videosamtale, må deltakerne være på en Xbox One-konsoll eller en PC. Hvis du svarer på en videosamtale fra en telefon, byttes samtalen til bare tale.

Bruk kontrolleren for å starte en gruppevideosamtale på Skype.

1. Logg på Xbox One-konsollen med Microsoft-kontoen.
  2. Velg Skype-flisen.
Skype-flisen er uthevet på samlingsskjermen.
  1. Velg telefonikonet.
Telefonikonet er uthevet i Skype-appen.
  1. Angi et telefonnummer eller velg Vis alle kontakter, og velg personen du vil ringe opp.
Knappen for visning av alle kontakter er uthevet på skjermen der du skriver inn et nummer.
  1. Legg til opptil to ekstra deltakere ved hjelp av knappen Legg til deltakere.
Bokstaven f er uthevet på skjermen for å legge til deltakere, og en kontakt vises.
  1. Velg Videosamtale.
Informasjon om den valgte kontakten vises på en skjerm med alternativer for å ha en videosamtale eller samtale og legge til deltakere.
  1. Skype ringer opp kontaktene.
Oppringingsskjermen vises.