Ved å bruke dette nettstedet, tillater du informasjonskapsler for analyseformål, relevans og reklame.
Del denne siden

Legge til kontakter i Skype på Xbox One

Legge til kontakter i Skype på Xbox One

Følg disse trinnene for å legge til kontakter i Skype på Xbox One-konsollen:

  1. Logg på Xbox One-konsollen med Microsoft-kontoen.
  2. Start Skype-appen.
  1. Trykk menyknappen på håndkontrolleren.
  1. Velg Legg til kontakt, og velg deretter Skype-kontakt.
  1. Angi kontaktopplysningene for kontakten du vil legge til.
  2. Velg kontakten du vil legge til.
  3. Velg Legg til kontakt.
  1. Send en forespørsel til kontakten du vil legge til.

Når den nye kontakten godtar forespørselen din, blir vedkommende lagt til i Skype-kontaktene.

Var denne artikkelen nyttig?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Legge til kontakter i Skype på Xbox One, som du leste om, eller om et annet problem?

Del denne siden