Registrere deg for en Skype-konto på Xbox One

Hvis du vil starte og motta Skype-samtaler fra Xbox One-konsollen, må du først registrere deg for en Skype-konto. Slik gjør du det:

1. Logg på Xbox One-konsollen med Microsoft-kontoen.
  2. Trykk høyre trigger mens du er på Hjem-skjermen, og velg deretter Skype-appen.
  1. Velg Registrer deg.
  1. Godta vilkårene for bruk og personvernpolicyen, og velg deretter Opprett konto.
  1. Når den nye kontoen er opprettet, velger du Ok.
  1. Du kan velge å aktivere varsler ved å velge Tillat at Skype sender deg varsler.
  1. Nå kan du starte og motta taleanrop og videosamtaler ved hjelp av Skype. Velg Kom i gang for å begynne å bruke den nye Skype-kontoen.

Obs!  Hvis du har problemer med å opprette en konto fra Skype-appen på Xbox, prøver du å opprette en konto på Skype.com med Microsoft-kontoen og starter deretter appen på nytt.