Xbox One SmartGlass kan ikke koble til konsollen etter at du har spilt et spill

Problem

Appen Xbox One SmartGlass kobles fra når du spiller et spill, og deretter kan du ikke koble til konsollen på nytt.

Løsning

Slik løser du dette problemet:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Strøm og oppstart.
  5. Velg innstillingen Strømmodus på skjermen Strøm og oppstart.
  6. Endre strømmodusen til Strømsparing.
  7. Gjør følgende for å starte konsollen på nytt:
    1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
    2. Velg Innstillinger.
    3. Velg Start konsollen på nytt.
    4. Velg Ja for å bekrefte.

Obs! Hvis du ikke kan åpne guiden eller konsollen ser ut til å være fryst, kan du trykke og holde Xbox-knappen på konsollen i 10 sekunder til den slår seg av. Når konsollen har slått seg av, berører du Xbox-knappen på konsollen på nytt for å starte på nytt.

Når konsollen har startet på nytt, prøver du å starte programmet på nytt.