Feilene 0x8000001E eller 0x8000001F når du kobler til Xbox One-konsollen din med SmartGlass-appen

Følgende en av de følgende feilkodene og -meldingene vises når du kobler til Xbox One-konsollen din med SmartGlass-appen:

• Kan ikke koble til konsollen din akkurat nå. 0x8000001E
  • Kan ikke koble til konsollen din akkurat nå. 0x8000001F

Dette problemet kan forekomme når følgende er tilfelle:

• Du har Windows Phone 8 Emulator installert på en Windows 8-basert eller Windows 8.1-basert enhet.
  • Du prøver å koble til Xbox One-konsollen din fra den Windows 8-baserte eller Windows 8.1-baserte enheten din.

Dette kan for eksempel skje hvis Windows Phone 8 Emulator er installert på et Microsoft Surface Pro-nettbrett.

Obs! Windows Phone Emulator er en del av Windows Phone Software Development Kit (SDK).

Løsninger

Du kan løse dette problemet ved å avinstallere de virtuelle nettverkssvitsjene som ble installert da du installerte Windows Phone 8 Emulator.

Obs! De virtuelle nettverkssvitsjene avinstalleres ikke automatisk når du avinstallerer Windows Phone SDK 8.0.

1.  Kontroller at Windows Phone 8 Emulator er installert. Slik gjør du dette:
    • På den Windows 8-baserte eller Windows 8.1-baserte enheten åpner du Kontrollpanel og deretter Nettverkstilkoblinger.
    • I Nettverkstilkoblinger kontrollerer du at de virtuelle nettverkssvitsjene er installert.
  1. Avinstaller de virtuelle nettverkssvitsjene. Slik gjør du dette:
    • Åpne Hyper-V Manager.
    • Under Actions velger du Virtual Switch Manager.
    1. Velg den virtuelle nettverkssvitsjen du vil fjerne, og klikk deretter Remove.
    1. Gjenta trinn c for hver av de virtuelle nettverkssvitsjene du vil fjerne, og klikk deretter Remove.
  1. På den Windows 8-baserte eller Windows 8.1-baserte enheten åpner du Kontrollpanel og deretter Nettverkstilkoblinger. Kontroller at de virtuelle nettverkssvitsjene ikke er installert.
  1. Prøv å koble til Xbox-konsollen med SmartGlass-appen.

Obs! Windows Phone 8 Emulator-emulatoren fungerer ikke som den skal når du har avinstallert de virtuelle nettverkssvitsjene. Følg disse trinnene for å installere de virtuelle nettverkssvitsjene igjen:

1. Åpne Programmer og funksjoner i Kontrollpanel.
  2. Velg Windows Phone 8 SDK, velg Endre, og velg deretter Reparer.
  3. Følg instruksjonene for å reparere Windows Phone SDK 8.0.

Hvis du fortsatt har dette problemet, kontakter du kundestøtte for Xbox