Konfigurere og bruke SmartGlass på Xbox One

Oversikt

SmartGlass lar konsollen og de tilkoblede enhetene samhandle på mange måter. Du har tilgang til SmartGlass-mobilapper selv når du ikke bruker konsollen.

Obs!  For at du skal kunne styre din Xbox One med SmartGlass eller utføre SmartGlass-relaterte aktiviteter på konsollen, må konsollen være slått på og tilkoblet SmartGlass-enheten.

Løsninger

Enhetskrav for SmartGlass

For å kunne bruke SmartGlass på konsollen eller en annen enhet, trenger du følgende:

• En Xbox-profil
  • Xbox One SmartGlass-programvare som kjører på en SmartGlass-kompatibel enhet, for eksempel:
    • Xbox One SmartGlass for Windows 8
    • Xbox One SmartGlass for Windows Phone
    • Xbox One SmartGlass for iOS
    • Xbox One SmartGlass for Android

Obs!  Hvis du skal koble til Xbox One, må du bruke SmartGlass-programvaren for Xbox One. SmartGlass-programvaren for Xbox 360 kan ikke kobles til Xbox One.

Tilkoblingskrav for SmartGlass

SmartGlass bruker en kobling mellom din Xbox One og en tilkoblet enhet. Både konsollen og den tilkoblede enheten må være slått på og logget på Xbox Live. Du kan koble deg til over:

• et lokalt nettverk eller hjemmenettverk
  • Internett
  • et 3G- eller 4G-mobilnettverk

Jo raskere og mer pålitelig tilkoblingen er, desto bedre ytelse leverer SmartGlass. Vi anbefaler at du bruker det lokale nettverket for best mulig resultat.

Konfigurere SmartGlass på Xbox One

Slik får du startet SmartGlass på konsollen:

1. Fra Mine spill og apper velger du Innstillinger.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Under SmartGlass-tilkoblinger velger du alternativet som passer dine behov best.

Konfigurere SmartGlass-enheten til å koble seg til konsollen

På SmartGlass-enheten logger du på SmartGlass-appen med den samme Microsoft-kontoen som er tilknyttet gamertagen for Xbox. Hvis du ikke vet hvilken Microsoft-konto som er tilknyttet Xbox Live-kontoen din, kan du se de vanlige spørsmålene om Microsoft-kontoen. Deretter kan du koble SmartGlass-enheten til konsollen.