Løse tilkoblings- og ytelsesproblemer for Xbox SmartGlass på mobile enheter du bruker med Xbox One-konsollen

Oversikt

Du kan bruke Xbox SmartGlass-appen på en mobil enhet til å bla gjennom og spille av innhold på Xbox One-konsollen. Du kan også bruke Xbox SmartGlass-appen på en mobil enhet til å bla gjennom innhold (filmer, TV-programmer, spill og apper) i Xbox Store som du ønsker å se på, og deretter kjøre innholdet på konsollen din fra den mobile enheten.

I denne artikkelen finner du informasjon om hvordan du feilsøker tilkoblings- og ytelsesproblemer for Xbox SmartGlass på mobile enheter.

Løsninger

SmartGlass-appen er treg til å svare eller du får en melding om treg tilkobling

Løsning 1: Telefoner og nettbrett

Selv om smarttelefonen eller nettbrettet kan kommunisere med konsollen over et mobilt nettverk, får du aller best ytelse hvis telefonen er koblet til samme trådløse nettverk som konsollen.

Løsning 2: Windows 8-datamaskiner

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du feilsøker tilkoblingen mellom Windows 8-datamaskinen og Xbox Live, kan du se Koble til Xbox Live fra en PC.

Xbox SmartGlass-appen kan ikke finne eller koble til Xbox One-konsollen

Løsning 1: Samme Microsoft-konto?

Hvis Xbox SmartGlass-appen ikke finner Xbox One-konsollen, må du kontrollere at Microsoft-kontoen som er tilknyttet gamertagen for Xbox Live, er identisk med Microsoft-kontoen du bruker på telefonen. Hvis du ikke vet hvilken Microsoft-konto som er tilknyttet Xbox Live-kontoen din, kan du se Finne Microsoft-kontoen eller passordet.

Løsning 2: Aktivere Xbox SmartGlass-appen på Xbox One-konsollen

Hvis du vil aktivere Xbox SmartGlass-appen på Xbox One, kan du se Konfigurere og bruke SmartGlass på Xbox One.