Løse tilkoblings- og ytelsesproblemer for SmartGlass på mobile enheter

Oversikt

Du kan bruke SmartGlass på PCen, nettbrettet eller smarttelefonen for å få mest mulig ut av Xbox One- og Xbox 360-konsollen. Med SmartGlass kan du bla gjennom på og styre konsollen, og du kan utforske tilleggsfunksjoner eller -alternativer med noen apper og spill.

Denne artikkelen beskriver hvordan du feilsøker tilkoblings- og ytelsesproblemer for SmartGlass.

Løsninger

SmartGlass-appen er treg til å svare eller du får en melding om treg tilkobling

Løsning for telefoner og nettbrett

Koble telefonen til det trådløse hjemmenettverket. Selv om smarttelefonen eller nettbrettet kan kommunisere med konsollen over et mobilt nettverk, får du aller best ytelse hvis telefonen er koblet til samme trådløse nettverk som konsollen.

Løsning for Windows-PCer

Hvis du vil feilsøke tilkoblingen mellom Windows-PCen og Xbox Live, kan du se Koble til Xbox Live fra en PC.

SmartGlass-appen kan ikke finne eller koble til konsollen

Kontroller at du bruker den samme Microsoft-kontoen

Hvis SmartGlass ikke finner Xbox, må du kontrollere at Microsoft-kontoen som er tilknyttet gamertagen for Xbox Live, er identisk med Microsoft-kontoen du bruker til å logge på SmartGlass. Hvis du ikke vet hvilken Microsoft-konto som er knyttet til Xbox Live-kontoen din, kan du se Finne Microsoft-kontoen eller passordet.

Aktiver SmartGlass på din Xbox

Hvis du trenger hjelp til å aktivere SmartGlass på Xbox, kan du se Konfigurere og bruke SmartGlass på Xbox 360 eller Konfigurere og bruke SmartGlass på Xbox One.