Feilsøke Groove Musikk på Xbox One

Hvis du har problemer med å bruke Groove Musikk på Xbox One-konsollen, kan årsaken være en appfeil eller en konsollinnstilling.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet.

Løsning 1: Avinstaller appen, og installer den deretter på nytt.

1. Gå til Hjem-skjermen.
  2. Trykk menyknappen på kontrolleren.
En pil peker mot menyknappen på Xbox One-kontrolleren.
  1. Velg Innstillinger.
    Obs!  Du kan si "Xbox, gå til innstillinger" fra en hvilken som helst skjerm, men du må ha en håndkontroller når du kommer til Innstillinger-skjermen.
  2. Velg System og deretter Lagring.
  3. Velg den primære lagringsenheten.
  4. Velg Spill og apper.
  5. Finn og velg alle elementer som refererer til Groove Musikk.
  6. Velg Slett.
  7. Gå til Apper fra Hjem-skjermen og deretter til Bla gjennom apper.
  8. Velg Groove Musikk-appen.
  9. Velg Bekreft nedlasting for å laste ned og installere appen.

Løsning 2: Test Xbox Live-tjenesten.

1. Gå til Hjem-skjermen.
  2. Trykk menyknappen på kontrolleren.
  3. Velg Innstillinger.
  4. Velg Nettverk.
  5. Velg Test nettverkstilkobling til høyre på Nettverksinnstillinger-skjermen.
  • Hvis du kan koble til Xbox Live, kobles konsollen til riktig.
  • Hvis du ikke kan koble til Xbox Live, viser tilkoblingstesten deg hvor i tilkoblingsprosessen feilen oppstår, og hvilken type feil det er. Skriv ned denne informasjonen, og prøv deretter løsningen for feil på tilkobling til Xbox One-nettverket for å løse problemet.

Løsning 3: Slett profilen og last den ned på nytt.

Slik sletter du profilen (som kan være skadet):

1. Gå til Hjem-skjermen.
  2. Trykk menyknappen på kontrolleren.
  3. Velg Innstillinger.
  4. Bla til høyre. Velg Fjern kontoer under ANDRE PERSONER.
  5. Velg kontoen du vil fjerne, og velg deretter Velg denne personen.
  6. Velg Fjern fra Xbox-konsoll for å bekrefte.
  7. Når du er ferdig, velger du Lukk.

Slik laster du ned Xbox Live-profilen på nytt:

1. Velg Logg på øverst til venstre på Hjem-skjermen.
  2. Velg Legg til ny.
  3. Skriv inn e-postadressen og passordet for Microsoft-kontoen.
  4. Les vilkårene for bruk og personvernerklæringen, og velg deretter alternativet for å godta for å fortsette.
  5. Les personverninnstillingene du har angitt for kontoen. Velg Neste.
  6. Velg påloggings- og sikkerhetsinnstillingene du vil bruke.
  7. Vis spillerbildet ditt, og velg deretter Neste.
  8. Velg en farge for Hjem-skjermen, og velg deretter Neste.
  9. Velg Fortsett.
  10. Vis medlemskapsalternativene, og trykk deretter A-knappen for å fullføre konfigurasjonen av kontoen.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.