Feilsøke Film og TV på Xbox One

Hvis du har problemer med å bruke Film og TV på Xbox One-konsollen, kan årsaken være en appfeil eller en innstilling på konsollen.

Obs! Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

TV, musikk og video: oppe og går
2017-03-28T21:06:21.2473270+00:00

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet.

Løsning 1: Oppgrader til den nyeste programvareversjonen av Xbox

Appen Filmer og TV ble nylig oppdatert til å kjøre på den nyeste programvareversjonen av Xbox. Det må du kjøre for å kunne fortsette å bruke Filmer og TV på konsollen din.

For å sjekke at du har den nyeste programvareversjonen:

1. Dobbeltrykk Xbox-knappen  på kontrolleren for å åpne veiledningen og rull ned til Innstillinger.
  2. Velg Alle innstillinger.
  3. Rull ned til System og velg Konsollinformasjon og oppdateringer.

Hvis du ser en boks med «Ingen tilgjengelige oppdateringer», bruker du den siste versjonen av Xbox-programvaren. Hvis du ser en tilgjengelig oppdatering, velger du at den skal fortsette og oppgradere.

Merk Alle åpne spill og apper lukkes mens konsollen oppdateres.

Løsning 2: Fjern doble versjoner av Filmer og TV

Hvis du har oppgradert til den nyeste versjonen av Xbox-programvaren og du ser doble titler for Filmer og TV, kan du gjøre følgende for å fjerne den eldre versjonen.

Først lanserer du en av versjonene til Filmer og TV.

Hvis du ser en melding som sier at du må oppdatere, har du startet den eldre versjonen av appen. Slik fjerner du denne versjonen:

1. Velg Avbryt på oppdateringsskjermen.
  2. I listen over apper, velger du flisen Filmer og TV som du tidligere startet, så trykker du på Meny-knappen  .
  3. Velg Administrer app og Avinstaller alle på neste skjermbilde.

Når den er installert, kan du skjule flisen som vises i Klar til å installere under Mine spill og apper. For å gjøre dette markerer du flisen og trykker på Meny-knappen  , og velg deretter Skjul fra listen.

Hvis appen Filmer og TV starter uten påkrevde oppdateringer, har du startet den nyeste versjonen av appen. Følg trinnene over for å avinstallere og fjerne den eldre versjonen av appen.

Løsning 3: Test Xbox Live-tjenesten

1. 1. Dobbeltrykk Xbox-knappen  på kontrolleren for å åpne veiledningen og rull ned til Innstillinger.
  2. Velg Alle innstillinger.
  3. Velg Nettverk, og velg deretter Nettverksinnstillinger.
  4. Velg Test nettverkstilkobling under Feilsøking.
    • Hvis du kan koble til Xbox Live, kobles konsollen til riktig.
    • Hvis du ikke kan koble til Xbox Live, viser tilkoblingstesten følgende:
      • Hvor i tilkoblingsprosessen feilen oppstår.
      • Hvilken type feil det er.

Skriv ned denne informasjonen, og prøv deretter løsningen for feil på tilkobling til Xbox One-nettverket for å løse problemet.

Løsning 4: Avinstaller appen, og installer den deretter på nytt

Følgende hjelper deg til å avinstallere og installere appen Filmer og TV på nytt. Filmsamlingen din blir ikke fjernet når du gjør dette.

1. Trykk Xbox-knappen  på kontrolleren for å gå tilbake til Hjem-skjermen.
  2. Rull til høyre og velg Mine spill og apper.
  3. Rull ned til Apper og marker flisen Filmer og TV.
  4. Trykk på Meny-knappen  på kontrolleren din og velg Avinstaller.
  5. På bekreftelsesskjermen velger du Avinstaller alle.
  6. Starte konsollen på nytt: Dobbeltrykk Xbox-knappen  for å åpne veiledningen og rull ned til Innstillinger og velg Start konsollen på nytt. Velg Ja på bekreftelsesskjermen.
  7. Når konsollen har startet på nytt, ruller du til Butikk-området og ned og velger Bla gjennom filmer.
  8. På Butikk-siden ruller du ned og velger Mine filmer og TV.
  9. Velg Installer for å laste ned og installere appen Filmer og TV.

Løsning 5: Slett profilen og last den ned på nytt

Slik sletter du profilen (som kan være skadet):

1. Dobbeltrykk Xbox-knappen  på kontrolleren for å åpne veiledningen og rull ned til Innstillinger.
  2. Velg Alle innstillinger.
  3. Velg Fjern kontoer under Konto.
  4. Velg kontoen du vil fjerne, og velg deretter Fjern for å bekrefte.

Følg denne framgangsmåten for å laste ned Xbox-profilen din:

1. Dobbeltrykk Xbox-knappen  for å åpne guiden og rull opp til Logg på.
  2. Velg Legg til og administrer, og velg deretter Legg til ny.
  3. Skriv inn e-postadressen og passordet for Microsoft-kontoen.
  4. Hvis det er aktuelt, les vilkårene for bruk og personvernerklæringen, og velg deretterJeg godtar for å fortsette.
  5. Se gjennom personverninnstillinger som du har konfigurert for kontoen din, så velger du Neste.
  6. Velg påloggings- og sikkerhetsinnstillingene du vil bruke.
  7. Vis spillerbildet ditt, og velg deretter Neste.
  8. Velg en farge for Hjem-skjermen, og velg deretter Neste.
  9. Når du er ferdig, trykk på Xbox-knappen  for å gå til Hjem-skjermen.