Ta opp spillklipp med Spill-DVR

Du kan bruke Spill-DVR til å ta opp videoklipp av spilling som du deretter kan redigere i Upload Studio og dele.

Ta opp de forrige 30 sekundene med spilling

Skjedde det nettopp noe utrolig? Du kan umiddelbart ta opp de forrige 30 sekundene med spilling når som helst.

Hvis du bruker Kinect-sensoren, sier du Xbox, ta det opp. Hvis du bruker Cortana med Kinect eller et headsett, sier du Hey Cortana, record that!.

Hvis du vil ta opp ved å bruke en kontroller, dobbelttrykker du på Xbox-knappen  og trykker deretter på X-knappen .

Ta opp et klipp med en bestemt lengde

Du kan starte Upload-appen fra Spill og apper for å gjøre opptak med en bestemt lengde. Slik gjør du det:

1. Start spillet du vil ta opp fra.
  2. Trykk på Xbox-knappen  på kontrolleren, trykk på X-knappen  for å ta opp klippet automatisk, eller trykk på visningsknappen , og velg ett av følgende alternativer:
    1. Lag en video det du nettopp spilte ved å velge følgende:
      • Ta opp siste 15 sekunder
      • Ta opp siste 30 sekunder
      • Ta opp siste minutt
      • Ta opp siste 3 minutter
      • Ta opp siste 5 minutter
    2. Start opptak: Ta opp opptil 5 minutter av det du skal til å gjøre i spillet. Velg Start opptak. Du stopper ved å trykke på Xbox-knappen , visningsknappen og deretter velge Stopp opptak når du er ferdig.

Du administrerer skjermklippene ved å velge Administrer skjermklipp, velge et klipp og deretter velge et av alternativene på skjermen.