Ta opp spillklipp med Spill-DVR

Du kan bruke Spill-DVR til å ta opp videoklipp av spilling som du deretter kan redigere i Upload Studio og dele.

Video: Ta opp spillklipp på Xbox One

Se videoen Ta opp spillklipp på Xbox One. Obs!  Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

Ta opp de forrige 30 sekundene med spilling

Skjedde det nettopp noe utrolig? Du kan umiddelbart ta opp de forrige 30 sekundene med spilling når som helst.

Hvis du bruker Kinect-sensoren, sier du Xbox, ta det opp. Hvis du bruker Cortana med Kinect eller et headset, sier du Hei Cortana, ta det opp.

Hvis du vil ta opp ved å bruke en kontroller, dobbelttrykker du Xbox-knappen  og trykker deretter X-knappen  .

Ta opp et klipp med en bestemt lengde

Du kan sidestille Upload-appen for å gjøre opptak som har en bestemt lengde. Slik gjør du det:

1. Start spillet du vil ta opp fra.
  2. Dobbelttrykk Xbox-knappen  på kontrolleren, velg Sidestill en app, og velg deretter Spill-DVR.
  3. Velg ett av følgende alternativer:
    1. Avslutt klipp nå: Lag en video av spillingen din. Du kan ta opp tidligere tidsrom på
      • 30 sekunder
      • 45 sekunder
      • 1 minutt
      • 3 minutter
      • 5 minutter
    2. Start nytt klipp: Ta opp opptil 5 minutter av det du skal til å gjøre i spillet. Velg Start opptak, og velg deretter Stopp opptak når du er ferdig.

Du kan administrere skjermklippene ved å velge Vis alle opptak, velge et klipp og trykke menyknappen  på kontrolleren for å vise alternativene.