Redigere videoer med Upload Studio

Med Upload Studio kan du enkelt redigere videoer av spilling du har tatt opp med Spill-DVR-funksjonen i Upload.

Redigere videoer

Finn ut hvordan du velger maler, legger til klipp og tilpasser videoene.

Velg en mal

Malen bestemmer den helhetlige strukturen i videoene – hvor mange klipp du bruker, og hvordan du setter dem sammen.

• Bare trim – bruk denne når alt du skal gjøre er å klippe bort noen sekunder fra videoen
  • Bilde-i-bilde – gjør at du kan kombinere Spill-DVR- eller Kinect-opptak for å kjøre dem samtidig i den samme videoen
  • Bokstøtte – gjør at du kan sette sammen tre klipp
  • Flere klipp – gjør at du kan sette sammen fem klipp

Legge til klipp

Velg et klippsegment, og velg deretter enten Ta opp med Kinect eller Velg Spill-DVR for enten å gjøre et nytt opptak fra Kinect eller bruke eksisterende materiale. Gjenta prosessen med hvert klippsegment.

Tilpasse

Når du har lagt til klipp, kan du velge å ta opp kommentatorstemme eller velge skall og tilpasse videoen ytterligere.

Se gjennom og fullføre

Du kan se gjennom videoene ved å bruke avspillingskontrollene nederst på skjermen. Når du er fornøyd, velger du Fullfør for å ferdigstille redigeringen av klippet.

Husk at alle videoene du deler, er underlagt vilkårene for bruk for Xbox Live, og du må derfor opptre høflig.

Navn og merking

Velg et navn for klippet, og eventuelt merk det for å gjøre det enklere å finne det. Når du er ferdig, velger du Last opp for å gjengi klippet for opplasting til Xbox Live.

Gjengi og laste opp

Videoen blir nå gjengitt og lastet opp til Xbox Live. Selv om den lastes opp, deles den ikke med andre brukere nå. Se Dele klipp med Upload Studio hvis du vil ha mer informasjon.