Finne spillklippene

Når du lager spillklipp med Spill-DVR på Xbox One, bruker du Upload Studio-appen til å vise og redigere dem.

1. Gå til Mine spill og apper > Apper > Upload Studio fra Hjem.
  2. Velg Administrer dine klipp.
  3. Standardfilteret viser alt som allerede er publisert på Xbox Live.

Hvis du vil se klipp du har tatt opp, men ikke lastet opp ennå, velger du filteret På Xbox Live og deretter På denne Xbox-konsollen.