Dele klipp med Upload Studio

Med Upload Studio kan du redigere og dele spilleklippene du har tatt opp, med Xbox Live-fellesskapet.

Video: Dele spillklippene på Xbox One

Se videoen Dele spillklippene på Xbox One. Obs!  Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

Hvordan deler jeg et klipp?

Obs!  Upload Studio er tilgjengelig fra Store.

1. Start Upload Studio ved å velge Upload Studio fra Mine spill og apper.
  2. Velg Manage your clips.
  3. Merk klippet du vil redigere, og velg deretter Rediger i Upload Studio.
  4. Følg redigeringsprosessen for å fullføre klippet, og velg deretter Fullfør.
  5. Angi en tittel og et merke for klippet til slutt i redigeringen.
  6. Velg Upload og deretter Neste.
  7. Velg Upload. Xbox One gjengir og laster opp klippet til Xbox Live i samsvar med personverninnstillingene.

Obs!  Xbox undersøker alle klipp for eventuelle brudd på Regler for god oppførsel for Xbox Live. Det kan oppstå en forsinkelse før klippet blir synlig for andre.

Hvem kan se klippene?

Klipp som er lastet opp, er synlige for alle Xbox Live-brukere. Du kan styre delingen av klipp via innstillingene for Personvern og Tryggere for familien:

1. Velg Innstillinger fra guiden ved å bla mot venstre på Hjem-skjermen.
  2. Velg Alle innstillinger.
  3. Velg Personvern og nettsikkerhet under Konto.
  4. Velg Egendefinert og deretter Vis detaljer og tilpass.
  5. Bla mot høyre til Se spillklippene dine.
  6. Velg Alle, Venner jeg velger eller Blokker.
    Obs!  Alle er valgt som standard.

Kan jeg dele klippene via Facebook, Twitch.tv eller andre sosiale medietjenester?

Du kan bare dele spilleklipp på Xbox Live, OneDrive eller Twitter inntil videre.