Støttede soner og formater for Blu-ray- og DVD-filmer på Xbox One

Oversikt

Med Blu-ray-spillerappen kan du nyte Blu-ray- og DVD-filmer som er tilgjengelige i området ditt, på Xbox One-konsollen.

Obs!  Når du setter inn en plate for første gang, blir du bedt om å installere spillerappen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Konfigurere og installere Blu-ray- og DVD-spillerappen.

Soner og plateformater som støttes

Hver Xbox One-konsoll er produsert for en bestemt Blu-ray- og DVD-sone, i henhold til internasjonale standarder. Xbox One-konsollen kan spille av Blu-ray- og DVD-plater som er solgt i samme sone som konsollen. Se tabellene nedenfor for å finne ut hvilke land som hører til de ulike platesonene.

Noen Blu-ray-plater og DVD-er er ikke kodet i henhold til soner eller er kodet for alle soner. Sonefrie Blu-Ray-plater og DVD-er kan spilles av på en hvilken som helst Xbox One-konsoll.

Obs!  Spillplater for Xbox One-konsollen er ikke kodet etter soner.

Soner som støttes

Blu-ray-plater

Finn sonekoden som vises som A, B eller C på emballasjen, og kontroller at den samsvarer med sonen din.

Sone

Geografiske soner/land

A

Omfatter de fleste nord-, sentral- og sørafrikanske og sørøstasiatiske landene og områdene samt Taiwan, Japan, Hongkong SAR, Macao og Korea

B

Omfatter de fleste europeiske, afrikanske og sørvestasiatiske landene, samt Australia og New Zealand

C

Omfatter de gjenværende sentral- og sørasiatiske landene, samt Kina og Russland

Standard DVD-plater

Finn sonekoden som vises som et tall mellom én og åtte på emballasjen, og kontroller at den samsvarer med sonen din.

Sone

Geografiske soner/land

1

USA, Canada, Bermuda og amerikanske territorier

2

Europa (unntatt Russland, Ukraina og Hviterussland), Midtøsten, Egypt, Japan, Sør-Afrika, Swaziland, Lesotho, Grønland

3

Sørøst-Asia, Sør-Korea, Taiwan, Hongkong SAR, Macau

4

Mexico, Sentral- og Sør-Amerika, Australia, New Zealand, Oseania

5

India, Afghanistan, Ukraina, Hviterussland, Russland, Afrika, Sentral- og Sør-Asia, Nord-Korea

6

Folkerepublikken Kina, Hongkong SAR

7

Reservert

8

Spesielle internasjonale steder, for eksempel om bord i fly og cruiseskip

Formater som støttes

Mastrede Blu-Ray-plater

Blu-ray-spilleren på Xbox One-konsollen støtter mastrede Blu-ray-plater.

3D-Blu-Ray-plater

Xbox One støtter 3D-Blu-ray-plater når de spilles av på 3D-TV-er.