Se videoer på Xbox One-konsollen

Oversikt

Når du kjøper en video i Film og TV Store, kan du se den på Xbox One-konsollen på en SD-TV eller -skjerm, en HD-TV eller -skjerm eller en dataskjerm.

Obs! Når du leier en video fra Film og TV Store, kan du bare se den på enheten den ble leid for (konsollen, datamaskinen eller Windows-telefonen din).

TV eller skjerm

Når du skal se HD-videoer i HD-kvalitet på en HD-TV eller -skjerm, må du spille dem av på HD-kompatibel maskinvare ved hjelp av en HDMI-, komponent- eller VGA-videokabel.

Hvis du vil se en HD-video på en kompatibel HDTV via Xbox One-konsollen, strømmer du videoen fra Film og TV-appen på konsollen og spiller den av på HDTV-en din ved hjelp av en HDMI-kabel.
Full oppløsning på 1080p krever en 1080p-kompatibel HDTV som er HDCP-aktivert (High-bandwidth Digital Content Protection), samt en HDMI-kabel og en Xbox One-konsoll.

Hvilken kabel du må bruke, avhenger av AV-inngangen på TV-en.

Skjermoppløsning

Flere faktorer påvirker oppløsningen når du ser en video du har kjøpt eller leid i Film og TV Store, innbefattet bildekvaliteten til selve videoen (HD eller SD), egenskapene til spilleren, kabelen som brukes til å overføre videosignalet fra enheten til skjermen, og egenskapene til skjermen din.