Justere skjerminnstillingene på Xbox One-konsollen

Justere skjerminnstillingene

Xbox One-konsollen har støtte for mange ulike skjerminnstillinger. Det er enkelt å velge innstillingene som er best for TV-en din. Slik gjør du det:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Video og lyd, og velg deretter Videoutgang.
  5. Velg skjerm- og bildeinnstillingene som passer for TV-en din.

Obs!

Forklaring av skjerminnstillinger

TV resolution

Xbox One-konsollen har støtte for følgende oppløsninger. Disse oppløsningene er standard for HDTVer:

• 720p
  • 1080p

Xbox One skal kunne velge innstillingen som passer best for TV-en, automatisk.

Obs! Xbox One-konsollen går automatisk tilbake til den forrige innstillingen hvis du ikke bekrefter den nye innstillingen innen 15 sekunder.

TV-tilkobling

Det er tre innstillinger for å håndtere gjenkjenningen av tilgjengelige oppløsninger. Du kan angi én av følgende tre innstillinger for TV-tilkobling:

• Automatisk gjenkjenning. Vi anbefaler at du lar TV-tilkobling ha denne innstillingen, som gjør at Xbox One-konsollen kan velge TV-oppløsningen basert på informasjon fra TV-en.

• DVI. Vi anbefaler at du velger denne innstillingen bare hvis du bruker en HDMI-til-DVI-adapter.

Obs!  Hvis du velger DVI, deaktiveres HDMI-lyd. Du får ikke lyd med mindre du bruker Optisk lyd.

• HDMI. Velg denne innstillingen hvis du vet at det finnes en oppløsning som støttes av både Xbox One-konsollen og TV-en din, men oppløsningen ikke er oppført. Denne innstillingen gjør at du kan velge oppløsningen som støttes av både konsollen og TV-en.

Obs! Hvis du velger en oppløsning som ikke støttes av TV-en, venter du 15 sekunder til bekreftelsesdialogboksen forsvinner.

Kalibrer HDTV

Kalibrer HDTV lar deg konfigurere de optimale innstillingene for TV-en din. Du kan justere størrelsesforholdet, skarpheten, lysstyrken, kontrasten og andre innstillinger. Det kan også være at du må justere noen innstillinger på TV-en, så se i dokumentasjonen fra produsenten for informasjon om hvordan du bruker menyalternativene på TV-en din.

Obs! Det kan også være aktuelt å kalibrere TV-en for å få den beste visuelle kvaliteten for spill, filmer og TV-programmer. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du kalibrerer TV-en, ser du i dokumentasjonen fra TV-produsenten.

Fargedybde

Fargedybde er antall biter med fargedata som brukes til å vise hver piksel. Millioner av farger bruker 24-biters fargedata til å representere de tre RGB-fargene. Hvis du vet at TV-en støtter dype farger, kan du velge en høyere fargedybde.

Fargerom

Vi anbefaler på det sterkeste at du lar Standard (anbefalt) være angitt for Fargerom. Signalet settes da til RGB Limited, som er kringkastingsstandarden for videoinnhold og er ment for bruk på TV.

Tillat 50Hz

Med denne innstillingen kan du få 50 Hz-signal fra Xbox One hvis videokilden er kodet for 50 Hz. Dette er standard oppdateringsfrekvens i Europa, Midtøsten og Afrika, og mange steder i Asia.

Tillat 24Hz

Med denne innstillingen kan du se filmer med en oppdateringsfrekvens på 24 Hz, som er den vanlige bildefrekvensen for kinofilmer.

Tillat 3D

Med denne innstillingen kan du se 3D Blu-ray-plater på Xbox One.

Obs! TV-en din må støtte 3D for at du skal kunne se 3D-innhold.