Tilpasse alternativene for Xbox One-innstillinger

Når du velger Xbox One-innstillinger fra Innstillinger-menyen, kan du tilpasse ulike virkemåter på Xbox One-konsollen. Dette omfatter innstillinger for varsler, Spill-DVR og strømming, SmartGlass-tilkoblinger og foretrukket videoleverandør.

Obs! Hvis ser etter generell informasjon om innstillingene for Xbox One, kan du se Endre konsollinnstillingene på Xbox One.

Slik tilpasser du innstillingene din

Slik får du tilgang til Innstillinger:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Innstillinger.

Varsler

Velg hvilke popup-varsler du vil se. Du kan aktivere eller deaktivere følgende varsler:

• Vis varslinger
  • Skype
  • Meldinger
  • Party
  • Spill og system
  • Pålogging og sendinger
  • Varsler i guiden
  • Aktivitetsfeed
  • Nye følgere

Du finner mer informasjon i Popup-varsler på Xbox One.

Spill-DVR og strømming

Du kan styre følgende innstillinger:

• Tillat sendinger og skjermklipp
    Aktiver denne hvis du vil at spillingen din skal være synlig for andre brukere via kringkasting med Twitch, eller ved å brukeSpill-DVR til å gjøre og dele opptak av spillingen din. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Om Upload Studio på Xbox One.
  • Allow PlayTo streaming
    Aktiver denne hvis du vil spille av video og musikk på Xbox One fra Del-perlen i Windows 8 eller 8.1 og andre enheter som er kompatible med PlayTo.
    Du finner mer informasjon om hvordan du bruker PlayTo-strømming, på Bruke PlayTo til å strømme innhold fra Groove og Film og TV til konsollen.
  • "Ta det opp" tar opp
    Velg varigheten fra rullegardinlisten for å ta opp et klipp fra spillet.
  • Tillat strømming av spill til andre enheter
    Aktiver denne hvis du vil strømme spill til Xbox-appen på Windows 10-enheten din.

SmartGlass-tilkoblinger

Du bruker dette alternativet til å angi hvordan konsollen skal svare på tilkoblingsforespørsler fra SmartGlass-enheter.

Foretrukket videoleverandør

Med dette alternativet kan du velge din egen leverandør av direktesendt TV som hovedleverandør, slik at innholdet deres vises først i alle søk.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du finner TV-leverandøren, kan du se Xbox-forumet for informasjon om TV-maskinvare.