Endre strøminnstillingene på Xbox One-konsollen

Det er enkelt å tilpasse strøminnstillingene på Xbox One-konsollen. Du kan for eksempel konfigurere konsollen slik at den slås av automatisk eller slås på med en talekommando (der de er tilgjengelige).

Slik konfigurerer du strøminnstillingene:

1. Dobbelttrykk Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger > Alle innstillinger > Strøm og oppstart.
  3. Velg Strømmodus og oppstart. Du har følgende alternativer:
    • Slå av etter – Slå av konsollen automatisk når den ikke brukes. Alternativene er som følger:
      • 1 time uten aktivitet
      • 6 timer uten aktivitet
      • Ikke slå av automatisk
    • TV og A/V strømalternativer – Velg oppstartsvirkemåten til enhetene som er koblet til konsollen, for eksempel TV-en, kabeltuneren eller lydmottakeren.
    • Sørg for at konsollen og mine spill og apper er oppdatert – Velg dette hvis du vil motta systemoppdateringer automatisk mens konsollen er av, og oppdatere spill og apper i bakgrunnen.

Obs!  Hvis konsollen er i strømsparingsmodus, er alternativet Sørg for at mine spill og apper er oppdatert. Automatiske systemoppdateringer er ikke tilgjengelige i strømsparingsmodus, men du kan fortsatt oppdatere spill og apper i bakgrunnen mens konsollen er på.

• Strømmodus – Velg Øyeblikkelig på hvis du vil la konsollen oppdateres, aktiveres med stemmen og annet mens den er slått av. Velg Strømsparingsmodus hvis du vil slå den av mer fullstendig og gi avkall på funksjonene for Øyeblikkelig på.
    • Når du velger Øyeblikkelig på, har du disse tilleggsalternativene:

• Vekk Xbox ved å si ... – Tillat at konsollen kan startes med stemmen din (der dette er tilgjengelig).
    • Når Xbox er av, skru av ekstern lagringsplass – Juster virkemåten til den eksterne lagringsenheten. Hvis du får problemer med den eksterne lagringsenheten, anbefaler vi at du lar dette alternativet være uavmerket.
    • Gå til TV ved start – La konsollen gå rett til OneGuide-appen i stedet for Hjem når den slås på, slik at du kan se på TV.

Slik slår du av konsollen eller starter den på nytt:

1. Dobbelttrykk Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger > Alle innstillinger > Strøm og oppstart.
  3. Velg Slå av eller start på nytt. Du har følgende alternativer:
    • Slå Xboxen helt av – Slå av konsollen.
    • Start på nytt nå – Start konsollen på nytt med en gang.

Obs!  Hvis konsollen er satt til Øyeblikkelig på, slås konsollen helt av når Slå Xboxen helt av er angitt, slik at den ikke oppdateres, aktiveres med stemmen eller starter like raskt etter at den er slått av. Dette gjelder bare avslåing i Innstillinger. Når du slår av konsollen på vanlig måte via guiden, kontrolleren, stemmen og av/på-knappen, forblir den i modusen Øyeblikkelig på. (Hvis konsollen er satt til strømsparingsmodus, fungerer Slå Xboxen helt av på samme måte som når du slår den av alle andre steder.)