Endre skjermoppløsningen for TV-en på Xbox One-konsollen

Xbox One-konsollen registrerer automatisk skjermoppløsningen på TV-en. Det kan imidlertid en sjelden gang hende at konsollen ikke registrerer TV-oppløsningen riktig. Ikke vær urolig hvis dette skjer. Det er enkelt å endre skjermoppløsningen:

1. Bla mot venstre på Hjem-skjermen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Video output under Skjerm og lyd.
  5. Velg TV-oppløsning, og velg deretter 720p eller 1080p, i samsvar med det som passer best for TV-en din. Obs!  Hvis oppløsningen for TV-en din ikke vises, må du sette TV-tilkobling til Automatisk gjenkjenning.

Hvis du får en tom eller svart skjerm på Xbox One-konsollen, kan du se Feilsøke en tom TV-skjerm eller dataskjerm mens Xbox One er slått på hvis du vil ha hjelp til å feilsøke dette problemet.