Endre bakgrunnen på Xbox One

Du kan endre bakgrunnen på Xbox One. Slik gjør du det:

1. Bla mot venstre på Hjem-skjermen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Personalisere i navigasjonsfeltet, og velg deretter Min farge og bakgrunn i det høyre feltet.
  5. Velg Min bakgrunn, og velg deretter ett av alternativene på skjermen Din bakgrunn:
    • Prestasjonsgrafikk. Du kan bruke hvilke som helst av app- eller spillprestasjonene dine som bakgrunn eller til å kjøpe bakgrunnsbilder. Du bruker en prestasjon ved å velge en og deretter velge Angi som bakgrunn.
    • Egendefinert bilde. Du kan bruke et bilde fra Xbox One eller laste opp et bilde fra en USB-enhet.
      Obs! Egendefinerte bilder kan bare brukes på konsollen de ble lagret på. Denne bakgrunnen vises ikke på andre konsoller du bruker.
    • Skjermbilde. Du kan bruke ett av dine lagrede skjermbilder som bakgrunnsbilde.

I stedet for et bilde, kan du også velge en av de fargede firkantene som bakgrunn.

Juster gjennomsiktigheten på flisene

Når du justerer gjennomsiktigheten på flisene, blir det enklere å se den egendefinerte bakgrunnen gjennom flisene på skjermen. Slik justerer du dette:

1. Bla mot venstre på Hjem-skjermen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Personalisere i navigasjonsfeltet, og velg deretter Min farge og bakgrunn i det høyre feltet.
  5. Velg Gjennomsiktigheten til fliser  siden Min farge og bakgrunn.

Velg gjennomsiktighetsgraden du foretrekker (Ugjennomsiktig, Nesten ugjennomsiktig, Delvis gjennomsiktig eller Nesten gjennomsiktig).