Finne ut hvilke spill og hvilket innhold du har tilgang til å laste ned

I Mine spill og apper, kan du vise spill og innhold som du og konsollen har rett til å laste ned.

Slik gjør du det:

1. Trykk Xbox-knappen  for å gå til Hjem-skjermen.
  2. Bla til høyre til Mine spill og apper.
  3. Velg innholdstype (spill eller apper).
  4. Bla mot høyre til Klar til å installere.

Nedtonede artikler som vises, er tilgjengelige for nedlasting. Disse kan være spill eller annet innhold du har kjøpt, eller artiklene kan være nedlastbare fordi de er kjøpt med en annen konto der denne konsollen er tilordnet som hjemmekonsoll.

Hvis du blir bedt om å kjøpe innholdet på nytt, kan det hende at innholdet er kjøpt gjennom en annen konto. For å bekrefte at kontoen din har kjøpt innholdet, går du gjennom transaksjonshistorikken:

1. Logg inn på Betaling & fakturering-siden med Microsoft-kontodetaljene dine.

Obs!  Hvis du ikke husker e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen din, kan du bruke løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord.

2. Gå gjennom kjøpshistorikken din.

Du kan også se hvilke spill du eier i Mine spill.