Vanlige spørsmål om bakoverkompatibilitet for Xbox One

Denne siden inneholder svar på vanlige spørsmål om kompatibilitet mellom Xbox 360-spill og -tilbehør og Xbox One-konsollen.

Obs! Hvis du har følgende spørsmål, kan du se Spille Xbox 360-spill på Xbox One-konsollen.

• Hvordan spiller jeg et Xbox 360-spill på Xbox One?
  • Hvordan fortsetter jeg å spille et Xbox 360-spill som pågår, på Xbox One-konsollen?
  • Hvordan åpner jeg Xbox 360-guiden på Xbox One?

Vanlige spørsmål

Xbox 360-spillkompatibilitet med Xbox One

Kan jeg bruke Xbox 360-spill på Xbox One (og omvendt)?

Ja, du kan spille et økende antall digitale og platebaserte Xbox 360-spill på Xbox One. Xbox 360-spill kjører i en emulator på Xbox One, noe som betyr at du kan bruke de fleste funksjonene fra begge systemene mens du spiller spill, for eksempel skjermbilder, sending og Spill-DVR.

Obs! Xbox One-spill fungerer ikke på Xbox 360.

Når vil jeg kunne spille de andre Xbox 360-spillene mine på Xbox One?

Vi vil fortsette å legge til flere Xbox 360-titler. Sjekk listen over tilgjengelige spill regelmessig for å se om spillene dine er lagt til i listen. Eller gå til Xbox-tilbakemelding for å foreslå favorittene dine.

Hvordan åpner jeg elementer som vises som Xbox 360-varsler?

Når du ser et Xbox 360-varsel, trykker og holder du visnings- og menyknappene nede samtidig for å reagere på det.

Kan jeg spille flerspillerspill med venner som spiller spillet på Xbox 360 eller Xbox One?

Ja. Når det gjelder spill som tilbyr flerspillerspilling, kan du spille med andre som eier spillet på Xbox 360.

Hvordan bytter jeg fra å spille et spill på Xbox One til å spille på Xbox 360?

Når du spiller på Xbox One, lastes spillagringer for Xbox 360 opp etter at du har avsluttet spillet. Du må avslutte spillet fra Hjem-skjermen eller starte et annet spill som ikke er bakoverkompatibelt for at konsollen skal laste opp lagringen. Hvis du slår av konsollen, lastes det opp når du slår den på igjen.

Kommer avatarene og prestasjonene mine fra Xbox 360 til å være tilgjengelige for meg på Xbox One?

Avatarene og prestasjonene dine blir overført fra Xbox 360 via Xbox Live. Disse blir tilgjengelige når du logger på Xbox-profilen din på Xbox One-konsollen.

Hvordan fjerner jeg Xbox 360-spill og -profiler som har blitt lagret på Xbox One-konsollen?

Du kan fjerne alle Xbox 360-spill og -profiler som har blitt lagret på konsollen, ved å gjøre følgende:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden. .
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg System.
  5. Velg Lagring, og velg deretter Frigjør lokal lagringsplass for Xbox 360.
  6. Velg Ja. Konsollen starter på nytt. (Dette påvirker ikke spill lagret på nettet eller Xbox One-spill og -profiler.)
Kan jeg være logget på både Xbox 360- og Xbox One-konsollen samtidig?
Hvis du eier en Xbox 360-konsoll og en Xbox One-konsoll, kan du være logget på begge samtidig. Du kan imidlertid bare være logget på én Xbox One-konsoll og én Xbox 360-konsoll om gangen.

Jeg har problemer med å kjøpe / laste ned et Xbox 360-spill på Xbox One-konsollen. Hva skal jeg gjøre?

Hvis du får problemer når du kjøper eller laster ned et Xbox 360-spill eller et Games with Gold-spill for Xbox 360 på Xbox One-konsollen, kan du se etter løsninger på Feilsøke kjøp på markedsplassen for Xbox 360.

Xbox 360-tilbehørskompatibilitet med Xbox One

TV-en min har bare én HDMI-inngang. Kan jeg koble Xbox 360-konsollen til TV-en via Xbox One-konsollen?

Ja. Du kan koble Xbox 360-konsollen til Xbox One-konsollen via HDMI In-inngangen på Xbox One-konsollen.

Obs! Hvis du kobler de to konsollene sammen og bruker Kinect-sensoren for begge konsollene, anbefaler vi at du demper den ene Kinect-mikrofonen for å unngå forstyrrelser når du bruker talekommandoer.

Kan jeg bruke den kablede/trådløse Xbox 360-håndkontrolleren, Xbox 360-tilbehøret (ratt, trådløst hodesett og så videre) eller Xbox 360-strømforsyningen med Xbox One (eller omvendt)?

Nei. Kontrollere og tilbehør som fungerer med Xbox 360, fungerer ikke med Xbox One (og omvendt). Du kan heller ikke koble strømforsyningen for Xbox 360 til Xbox One-konsollen, og den oppfyller heller ikke strømkravene til den nye konsollen.

Kan jeg sette den flyttbare Xbox 360-harddisken inn i Xbox One?

Nei. Xbox 360-harddisken er ikke kompatibel med Xbox One. Hvis du har en Xbox-profil på Xbox 360, lastes profilen automatisk ned til Xbox One-konsollen under konfigurasjonen.

Xbox One har en innebygd harddisk på 500 GB, og du kan koble til en kompatibel ekstern lagringsenhet. Du finner informasjon om hvordan du konfigurerer og håndterer ekstern lagring for Xbox One-konsollen din, under Administrere lagring på Xbox One.

Kan jeg bruke minnepinnen jeg kobler til Xbox 360, som ekstra lagringsplass på Xbox One?

Hvis du vil ha ekstra lagringsplass, kan du bruke en ekstern lagringsenhet som har en kapasitet på 256 GB og bruker USB 3.0.

Hvordan er den nye Kinect-sensoren forskjellig fra Kinect-sensoren for Xbox 360? Kan jeg bruke Kinect-sensoren for Xbox 360 med Xbox One?

Den nye Kinect-sensoren for Xbox One har et kamera på 1080p og støtte for mindre spilleplasser enn versjonen for Xbox 360. Den har også et bevegelsesforhold på 1:1 med liten eller ingen forsinkelse.

Det er valgfritt å bruke Kinect-sensoren på Xbox One. Men enkelte funksjoner, for eksempel automatisk spilleridentifikasjon og tale-/bevegelsesstyring fungerer ikke uten den.

Obs! Kinect-sensoren for Xbox 360 fungerer ikke på Xbox One.

Kan jeg sette Xbox One på høykant, slik som Xbox 360?

Nei. Xbox One-konsollen er utviklet for å stå horisontalt. Ikke sett den på høykant.