Koble til strømforsyningen for Xbox One

Når du kobler til strømforsyningsenheten for Xbox One på riktig måte, sikrer du at konsollen fungerer som den skal. Slik kobler du til strømforsyningsenheten:

1. Koble DC-strømledningen til porten for strømforsyningsenhet på baksiden av konsollen.
  1. Koble AC-strømledningen til strømforsyningsenheten.
  1. Koble den andre enden av AC-strømledningen til en stikkontakt.
    Obs!  Koble direkte til en stikkontakt i veggen, ikke til et grenuttak eller et overspenningsvern.
  1. Kontroller at strømindikatorlampen på strømforsyningsenheten lyser.