Koble Xbox One-konsollen til et lydanlegg

Oversikt

Les denne siden for å finne ut hvordan du kobler Xbox One-konsollen til et lydanlegg.

Obs!  Hvis du vil koble Xbox One til et lydanlegg, må du kjøpe en digitallydkabel (TOSLink).

Koble Xbox One til et lydanlegg

Slik gjør du det:

1. La HDMI-kabelen være tilkoblet TVen for å få bilde.
  2. Koble den andre enden av digitallydkabelen til S/PDIF-inngangen (for optisk lyd) på konsollen.
  3. Koble den andre enden av digitallydkabelen til inngangsporten for digitallyd på mottakeren.