Endre konsollinnstillingene på Xbox One

Justere konsollinnstillingene

Du kan konfigurere mange innstillinger på Xbox One for å få en tilpasset opplevelse.

Obs!  Du trenger ikke å være logget på en konto for å justere konsollinnstillingene.

Slik får du tilgang til konsollinnstillingene:

1. Bla mot venstre på Hjem-skjermen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger
  3. Velg Alle innstillinger.

Du kan endre følgende konsollinnstillinger:

• Konto – I denne delen har du tilgang til Personvern og nettsikkerhet, Innholdsbegrensninger, Betaling og fakturering, Abonnementer, Familie, Fjern kontoer og Pålogging, sikkerhet og tilgangsnøkkel.
  • Personalisering – I denne delen har du tilgang til Min profil, Min farge og bakgrunn og Min hjemme-Xbox.
  • Nettverk – I denne delen har du tilgang til Nettverksinnstillinger.
  • System – I denne delen har du tilgang til Konsollinformasjon og oppdateringer, Språk og sted, Klokkeslett, Lagring og Avlogget innholdsbegrensninger.
  • Innstillinger – I denne delen har du tilgang til Varsler, Spill-DVR og strømming, SmartGlass-tilkoblinger, Foretrukket videoleverandør og Tilbakemelding.
  • Kinect og enheter – I denne delen har du tilgang til Kinect og Enheter og tilbehør.
  • Skjerm og lyd – I denne delen har du tilgang til Videoutgang, Volum og Lydutgang.
  • Strøm – I denne delen har du tilgang til Slå av eller starte på nytt og Strømmodus og oppstart.
  • Disk og Blu-ray – I denne delen har du tilgang til Disk og Blu-ray.
  • TV og OneGuide – I denne delen har du tilgang til OneGuide, Enhetskontroll, Lyd og video, Feilsøking og TV-mottaker.
  • Hjelpemiddel – I denne delen får du tilgang til Skjermleser, Forstørrelsesprogram, Undertekst, Høykontrast og Tilordning av knapper.